stihl_eckfeld-or4c-121_22

Grondboren

Grondboren kopen in de regio Kortrijk / Menen / Wervik / Wevelgem (West-Vlaanderen) ? Bij VERDE bent U aan het juiste adres. Welkom op onze webshop.

!
!
STIHL
866a6bdde0484596b300acf08a7d60b4[1]

STIHL BT 360

Bijzonder krachtige tweepersoonsboormachine met 3 kW en inklapbaar draagframe. Voor vele taken van het boren van eenvoudige gaten in de grond tot het nemen van bodemmonsters. Ruime keuze uit boorgereedschappen voor gaten tot 400 mm diameter.
STIHL
791ce4c7cfd44f4b8ebefcaa8653b953[1]

STIHL BT 130

Comfortabele éénmansboor voor het boren van gaten in de grond met een diameter tot 200 mm. Krachtige STIHL 4 - MIX motor met lage emissiewaarden. Handgreeplijst met trillingsdemping en QuickStop - boorrem die bij het vasthaken van de boor aan het dijbeen van de gebruiker wordt geactiveerd en de boormachine onmiddellijk tot stilstand brengt. Voor veelzijdige taken, van het boren van gewone gaten in de grond tot het nemen van grondmonsters. Uitgebreide keuze aan toebehoren.
STIHL

STIHL BT 45 houtboor

Handboorapparaat met krachtige benzinemotor. Met handgreep, snelspanboorkop, twee snelheden en standaard met stand linksom draaien voor het losdraaien van een vastzittende boor. Veilig starten van de machine zonder draaiende boor in de vrijloopstand.Geleverd zonder boorgereedschap. Onderdelenset voor plantgatboor is naleverbaar.
STIHL

STIHL BT 45 plantgatboor

Handboorapparaat met krachtige benzinemotor. Ideaal voor het boren van plantgaten in de grond. Met handgreep, speciale adapter, twee snelheden en standaard de stand linksom draaien voor het losdraaien van vastzittende boren. Veilig starten van de machine zonder draaiende boor in de vrijloopstand. Geleverd zonder boorgereedschap. Onderdelenset houtboor naderhand te monteren.