stihl_eckfeld-or4c-121_01

Trimmers met benzinemotor

Trimmer met benzinemotor kopen in de regio Kortrijk / Menen / Wervik / Wevelgem (West-Vlaanderen) ? Bij VERDE bent U aan het juiste adres. Welkom op onze webshop.

!
STIHL

STIHL FS 38

Lichte en ergonomische benzine kantenmaaier met de beproefde uitrusting. Uitermate geschikt voor het trimmen van gazons en voor het wegmaaien van gras en onkruid rondom bomen, langs paden en trappen en voor het gebruik op privé - terrein.
STIHL
52669a217fcb4bbabb9f984a21963a9f[1]

STIHL FS 40 AutoCut C 5 - 2

Kleine benzine kantenmaaier met vereenvoudigde startprocedure. Zeer geschikt voor het trimmen van gras en voor het maaien om bomen, langs paden en trappen op privéterreinen.
STIHL

STIHL FS 50 L

Nieuwe lichte benzine kantenmaaier met een vereenvoudigde startprocedure. Beugelgreep met duimschroef. Geschikt voor het maaien van grasperken en snoeien rond bomen, paden en randen in de tuin.
STIHL

STIHL FS 50 C - E L

Nieuwe lichte benzine kantenmaaier met vereenvoudigde startprocedure. Verhoogd startcomfort met ErgoStart (E). Beugelhandgreep met duimschroef. Geschikt voor het maaien van grasperken en snoeien rond bomen, paden en randen in de tuin.