stihl_eckfeld-or4c-121_00

Elektrische trimmers

Elektrische trimmer kopen in de regio Kortrijk / Menen / Wervik / Wevelgem (West-Vlaanderen) ? Bij VERDE bent U aan het juiste adres. Welkom op onze webshop.

!
STIHL

STIHL FSE 31

Lichte en zeer handzame elektrische motorzeis met verstelbare beugelhandgreep. Uitstekend geschikt voor het trimmen van gazonranden en voor het onkruidvrij maken rondom bomen, van paden en trappen op privé - percelen.
STIHL

STIHL FSE 52

Lichte, zachte en krachtige elektrische kantenmaaier in een modern, functioneel design, met een verbeterde uitrusting (afstandsbeugel uit draad) en nieuwe AutoCut 2 - 2 maaikop. Ideaal voor het trimmen en onkruidvrij maken van uw tuin.
STIHL

STIHL FSE 60

Robuuste elektrische motorzeis met maaikop AutoCut C 5 - 2. Uitstekend geschikt voor het trimmen van gazonranden en voor het onkruidvrij maken rondom bomen, van paden en trappen op privé - percelen. Ook geschikt voor kleinere percelen.
STIHL

STIHL FSE 71

Elektrische kantenmaaier. Voor het trimmen en onkruidvrij maken en om kleine percelen te maaien. Zachte handgreep, beugelgreep, overbelastingsbeveiliging. Door de maaikop op de grond te tikken wordt de maaidraad automatisch bijgesteld.
STIHL

STIHL FSE 81

Elektrische kantenmaaier. Ideaal om kleine oppervlakken met wildgroei te maaien. Zachte handgreep, beugelgreep, elektronische overbelastingsbeveiliging, regelwiel. Door de maaikop op de grond te tikken wordt de maaidraad automatisch bijgesteld.