Hogedrukreinigers

Hogedrukreiniger kopen in de regio Kortrijk, Wervik, Menen, Wevelgem (West-Vlaanderen)? Bij Verde ben je aan het juiste adres. Welkom op onze webshop.

!
STIHL
fd7f0d0900d54b7e8e4f392b856a0e6a[1]

STIHL RE 88

Lichte en handige reiniger in basisuitvoering voor occasioneel gebruik. roterende en vlakke sproeier, 6 m lange hogedrukslang van textielweefsel, houder voor toebehoren op de behuizing, sproeiset voor reinigingsmiddel.
STIHL
fa0245c5884e49bb884ddf7c7ea346d3[1]

STIHL RE 98

Basismodel. Kleine handige koudwater - hogedrukreiniger. Standaard met houder voor slang - en stroomsnoer, roterende en vlakke sproeier, alsook reinigingsmiddelsproeiset.
STIHL
319a9759fd5b470ca7d9af71e2a55953[1]

STIHL RE 109

De reiniger voor comfortabel werken. Telescopische handgreep in aluminium, inklapbare opslagruimte voor sproeiers, draaibare stroomkabelhouder, snelkoppeling aan de hogedrukuitgang, 7 m lange hogedrukslang van textielweefsel.
LAVOR

hogedrukreiniger

STIHL
da8da5122fa24e028593126aa9e15d75[1]

STIHL RE 119

Compacte hogedrukreiniger met andere kwaliteitskenmerken. Extra aluminium transportgreep, grotere wieldiameter, 8 m lange hogedrukslang met stalen bewapening, uiterst comfortabel sproeisysteem, telescopische handgreep van aluminium, inklapbare voorklep met opslagruimte voor sproeiers, snelkoppeling aan de hogedrukuitgang.
STIHL
454b9be367794b05bedc6046d578e486[1]

STIHL RE 129 PLUS

De reiniger met hoog reinigingsvermogen en maximaal comfort. Hogedrukslanghaspel met extra oprolhulp, 9 m lange hogedrukslang met stalen bewapening, houders voor verder toebehoren zoals roterende wasborstel en vlakke textielslang.
LAVOR

hogedrukreiniger met thermische motor

STIHL

STIHL RE 143

Multifunctionele en compacte hogedrukreiniger met maximaal werkcomfort. Standaard met roterende en vlakke sproeier. Uitgerust met een aluminium telescoopgreep, opklapbare voorkant, practische transportgreep, druk - / hoeveelheidsregeling en centraal geplaatste drukmeter.
STIHL

STIHL RE 163

Duurzame en krachtige hogedrukreiniger. Samen met de slijtvaste, keramische zuiger vormt de pompkop uit messing een robuuste pomp met een nog langere levensduur. De combinatie met de krachtige motor biedt een ongeëvenaarde reinigingscapaciteit. Standaard uitgerust met een aluminium telescoopgreep, opklapbare voorkant, praktische transportgreep, druk - / hoeveelheidsregeling en centraal geplaatste drukmeter.
STIHL

STIHL RE 143 PLUS

Multifunctionele en compacte hogedrukreiniger met maximaal werkcomfort. Met geïntegreerde haspel voor de hogedrukslang en cassette voor de vlakke slang. Standaard met roterende en vlakke sproeier. Uitgerust met een aluminium telescoopgreep, opklapbare voorkant, practische transportgreep, druk - / hoeveelheidsregeling en centraal geplaatste drukmeter.
STIHL

STIHL RE 163 PLUS

Duurzame en krachtige hogedrukreiniger met geïntegreerde haspel voor hogedrukslang en cassette voor de vlakke slang. Samen met de slijtvaste, keramische zuiger vormt de pompkop uit messing een robuuste pomp met een nog langere levensduur. Standaard uitgerust met een aluminium telescoopgreep, opklapbare voorkant, praktische transportgreep, druk - / hoeveelheidsregeling en centraal geplaatste drukmeter.
STIHL

STIHL RE 232

Leverbaar vanaf zomer 2016. Ideale instapreiniger in de professionele klasse. Ergonomische professionele STIHL spuitinrichting, hogedrukslang van 10 m met stalen wapening, externe reinigingsmiddeluitgang en - dosering, voedingskabelbevestiging, praktische houder voor het spuitpistool.
STIHL

STIHL RE 272 PLUS

Hogedrukreiniger met langzaam lopende motor en een PLUS aan comfort. Haspel met extra oprolhulp, hogedrukslang van 15 m met stalen wapening, tweede spuitlans met roterende sproeier, slijtvaste keramisch gecoate zuigers, ergonomische professionele STIHL sproeiuitrusting, reinigingsmiddeltank, druk - / hoeveelheidsregeling, drukmeter, grote waterfilter.
STIHL

STIHL RE 282 PLUS

Hogedrukreiniger met hoog vermogen en een PLUS aan comfort. Langzaam lopende motor, haspel met extra oprolhulp, hogedrukslang van 15 m met stalen wapening, tweede spuitlans met roterende sproeier, 400 V netspanning, slijtvaste keramisch gecoate zuigers, ergonomische professionele STIHL sproeiuitrusting, reinigingsmiddeltank, druk - / hoeveelheidsregeling, drukmeter, grote waterfilter.
STIHL
fa25a5de287e4490b15de42f900662b8[1]

STIHL RE 362

Krachtige 180 bar koudwater - hogedrukreiniger met langzaam lopende motor. Zuiger met massieve keramische bekleding voor een lange levensduur. Professionele STIHL spuitinrichting met geïntegreerde druk - / volumeregeling, opklapbare duwstang en praktische transporthandgrepen.